Organismul de certificare TÜV THÜRINGEN a reinnoit recent certificarea pentru principalul domeniu de activitate al Mecanica Ceahlau: Cercetare-dezvoltare, fabricare si comercializare masini, utilaje si echipamente pentru agricultura. Cu aproape 100 de ani de experienta in productia de utilaje agricole, Mecanica Ceahlau dezvolta continuu calitatea si eficienta echipamentelor oferite fermierilor. O echipa dedicata de specialisti ai

Targul Indagra 2014

Mecanica a lansat 9 produse noi prezentate in cadrul Târgului Indagra 2014! Am pregatit pentru toti fermierii, noi functionalitati si noi dimensiuni! Acum, indiferent de suprafata agricola poti conta pe Mecanica Ceahlau!  
In perioada 24 – 26 Septembrie Mecanica Ceahlau a participat la Targul National de Agricultura si Industrie Alimentara „AGROIAL PARTENER 2014” de la Slobozia.
Va multumim ca ne-ati vizitat la standul Mecanica Ceahlau din cadrul Targului Fermierilor „Agro Bihor” in perioada 29-31 August in Era Park Oradea, unde am participat prin partenerul nostru Agroline Mecanics.

Targul Farmer Expo

In perioada 17-20 August 2014 Mecanica Ceahlau a participat prin partenerul sau PANAGROTEH GRUP (Bihor) la Targul Farmer Expo de la Debrecen din Ungaria.
Imbunatatirea design-ului la semanatorile romanesti
Mecanica Ceahlau sustine tinerii talentati ai Universitatii Politehnice din Bucuresti. In cadrul proiectului “Imbunatatirea design-ului la semanatorile romanesti”, desfasurat pe parcursul a doua luni, Mecanica Ceahlau a premiat studentii talentati, incurajandu-i in drumul lor spre succes. Echipa castigatoare a fost formata din Popa Radu si Popa Vlad, studenti ai Facultatii de Inginerie a Sistemelor Biotehnice.
In perioada 5-8 iunie 2014, Mecanica Ceahlau a participat la Targul Agriplanta din Fundulea, judetul Calarasi.  
Mecanica Ceahlau a participat la Întâlnirea Anuală a Clubului AGRALIM din 16 mai 2014, cu participarea domnului Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a adunat un număr de peste 600 de participanți din întreaga Moldovă. Problemele expuse de fermierii prezenti la eveniment, cu focus pe agricultura regiunii de Nord-Est, au fost dezbătute
AGRALIM - Mecanica Ceahlau
In perioada 24-27 aprilie 2014, Mecanica Ceahlau a participat alaturi de partenerul sau, Sada, la AGRARIA – Targul International de Agricultura, Industrie Alimentara si Zootehnie de la Cluj. Produsele Mecanica Ceahlau sunt expuse in continuare in showroomul din Bulevardul Muncii, Cluj – Napoca.