Mediu

Toti cei implicati in agricultura, de la fermieri la producatorii de masini agricole, sunt direct influentati de calitatea solului, apelor si a climei.

Grija noastra pentru protejarea celui mai important capital pe care il avem si conservarea lui pentru generatiile viitoare, urmeaza 2 axe:

  • Produse care au incorporate resurse regenerabile, utilaje cu consumuri minime
  • Procedeele noastre care pot avea impact asupra mediului sunt atent monitorizate si permanent imbunatatite pentru a diminua acest impact.

Incepand cu anul 2013 si pana in prezent, prin masurile luate in interiorul companiei am reusit sa reducem impactul activitatii noastre asupra mediului astfel:

  • Modernizarea sistemului de incalzire a dus la o economie de gaz metan de 7%
  • Consumul de apa si energie s-a redus cu 36%
  • A crescut cu 5.5% cantitatea deseului valorificat prin imbunatatirea continua a modului de gestionare a acestuia (reciclare a deseurilor din hartie si carton, deseu metalic tehnologic si rezultat din casari si dezmembrari utilaje de productie scoase din uz, materiale plastice rezultate in urma procesului de montaj, etc).

Suntem certificati ISO 9001 si ISO 14001 pentru sistemul de management integrat calitate mediu. Anual se efectueaza auditul de supraveghere din partea organismului de certificare TUV-THÜRINGEN pentru sistemul de management de mediu in conformitate cu SR EN ISO 14001, in urma caruia se recomanda masuri de imbunatatire a proceselor de management de mediu. Reinnoirea acestei certificari in 2014 confirma permanenta preocuparea de a propune, dezvolta si produce echipamente agricole in Romania, la standarde de calitate agreate la nivel international.

Program prevenire deseuri 2024 Mecanica Ceahlau

TOP