Echipamente produse in Romania, la standarde de calitate certificate international

Certificat ISO_ro

Organismul de certificare TÜV THÜRINGEN a reinnoit recent certificarea pentru principalul domeniu de activitate al Mecanica Ceahlau: Cercetare-dezvoltare, fabricare si comercializare masini, utilaje si echipamente pentru agricultura.

Cu aproape 100 de ani de experienta in productia de utilaje agricole, Mecanica Ceahlau dezvolta continuu calitatea si eficienta echipamentelor oferite fermierilor.
O echipa dedicata de specialisti ai companiei cerceteaza si dezvolta cele mai potrivite solutii tehnice de design si dotare a utilajelor, astfel incat acestea sa corespunda necesitatilor pe care fermierii le au, pentru a obtine performanta in exploatarea suprafetelor agricole.
Utilajele produse sub brandul Mecanica Ceahlau sunt fabricate in Romania, in conformitate cu standardele de calitate din toata lumea.
Compania foloseste un sistem de management integrat de calitate-mediu in conformitate cu standardele de referinta ISO 9001 si ISO 14001.
Reinnoirea acestei certificari in 2014 confirma preocuparea Mecanica Ceahlau de a propune, dezvolta si produce echipamente agricole in Romania, la standarde de calitate agreate la nivel international.