Utilajele Mecanica Ceahlau testate de catre fermierii galateni

1

Mecanica Ceahlau impreuna cu Dicor Land, unul dintre cei mai activi distribuitori ai producătorului român de utilaje agricole din partea de sud-est a tarii, a organizat o demonstratie in camp pentru testarea noilor echipamente din portofoliul companiei.

Fermierii prezenți la eveniment au apreciat performanțele noilor echipamente, testate pe parcursul mai multor ore de funcționare în teren.

Echipamentele testate în câmp la Costache Negri au fost: plugul reversibil Optim cu 4 trupite, grapa cu discuri independente Magnum 4 si combinatorul Solaris cu latimea de lucru de 5 metri. De asemenea, fermierii au avut ocazia sa studieze semanatorile pe 29 si 48 randuri pentru paioase cu brazdar dublu disc SUP 29DK si SUP 48DKL, semanatoarea pe 8 randuri pentru prasitoare cu brazdar dublu disc SPM 8DF, scarificatorul MAS 7, precum si tractoarele STEYR Kompakt 4095, Profi 4130 si CVT 6240, toate expuse in cadrul evenimentului din Galati.

Multumim partenerului nostru Dicor Land si fermierilor prezenti la testarea echipamentelor realizate în concept propriu si produse la fabrica din Piatra Neamt.