Un nou showroom Mecanica Ceahlau la BRAILA

Cu ocazia aniversarii a 100 de ani de activitate, MECANICA CEAHLAU S.A. , una dintre  cele mai active companii producatoare de echipamente agricole din Romania, pregateste deschiderea celui de al patrulea showroom in judetul Braila, in care va expune atat utilaje produse in fabrica de la Piatra Neamt cat si produse de top pe care le are in distributie (tractoare STEYR, masini de erbicidat Projet, etc).  Initiativa se inscrie in strategia companiei de a fi cat mai aproape de fermieri, de cerintele si nevoile acestora.

Noul showroom va avea un parc extins de echipamente, care acopera aproape in totalitate nevoile fermierilor: prelucrarea solului, semanat, intretinerea culturilor, transport, etc. Alaturi de echipamentele produse in fabrica proprie, vor fi expuse si produsele-partenere pe care compania le distribuie pe piata din Romania: tractoarele STEYR, remorci, masinile de erbicidat Projet si incarcatoarele frontale STOLL.

Mecanica Ceahlau s-a concentrat, in ultimii ani, pe completarea gamelor proprii si extinderea portofoliului. Am investit resurse, energie si creativitate romaneasca, astfel incat sa devenim o optiune tot mai relevanta pentru pentru fermierii din Romania. Portofoliul Mecanica Ceahlau in 2021 este adaptat nevoilor si provocarilor pe care le au acestia la nivel de capabilitati tehnice si rezultate in teren, accesibilitate, partea de service suport, inclusiv facilitarea finantarii la achizitie. Motivele pricipale pentru care agricultorii se indreapta tot mai des catre noi este diversitatea echipamentelor Mecanica Ceahlau si faptul ca intelegem exigentele de calitate, dar si nevoia unui raport inalt de eficienta in teren, intr-un buget optimizat”, spune Sorin Molesag, directorul general al companiei.

Astfel, vizitatorii showroom-ului din judetul Braila vor putea vedea noua gama de pluguri Ceres, scarificatoarele usoare Hades, scarificatoarele grele MAS, cultivatoarele Kratos, combinatoarele Solaris si VM, grapele Magnum si GD3.2, semanatorile de plante prasitoare Phoenix, Safir precum si semanatorile de plante paioase SUP Diamant. De asemenea, vor fi expuse echipamente pentru intretinerea culturilor cum ar fi: cultivatoarele CF, prasitorile CFM, masinile de imprastiat ingrasaminte solide MIS, echipamente de erbicidat, cositori si greble.

Noul showroom situat in Braila,pe Soseaua de Centura nr. 138, va fi deschis pentru publicul larg incepand cu luna noiembrie a anului 2021, zilnic intre orele 08:00 – 16:30.

Informatii suplimentare despre produsele din portofoliu sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, in catalogul online si la dealerii companiei din toata tara.