Tehnologia face diferenta! De ce avem nevoie de o grebla de calitate?

Utilizatorii au la dispozitie o mare varietate de utilaje agricole din care pot alege, fapt care poate crea confuzie in randul fermierilor. Fiind preocupati cu munca la camp, nu au suficient timp la dispozitie pentru a cerceta in amanunt specificatiile unui utilaj agricol. Aici intervine rolul important pe care il are consultantul de vanzari. Mecanica Ceahlau ofera tuturor fermierilor consultanta gratuita si isi propune sa ajute orice ferma sa obtina maximum de randament posibil in urma achizitiilor realizate.

Pentru cosirile de peste an, cel mai important ajutor necesar oricarui fermier este o grebla profesionala. Grebla SOLE 4 realizata de Mecanica Ceahlau este proiectata pentru a ridica usor fanul chiar si de pe terenuri accidentate. Este utilizata atat la rasfirat si intors fanul, precum si la adunarea acestuia in vederea balotarii. Grebla are un cadru fix cu brate pentru transport, 4 rotoare, sistem de prindere in trei puncte si este conceputa prin indoirea spitelor, trecute printr-un cerc si prinse in suruburi, pe un disc central.

In raportul realizat de K.J. Shinners si R.T. Schuler, profesori la Departamentul de Inginerie al sistemelor bilogice din cadrul Univ. Wisconsin-Madison, cei 2 reitereaza cele 4 atribute principale ale unei greble agricole mecanizata, de calitate:

  • Sa inverseze recolta pentru a permite expunerea la soare si vant a fanului umed de pe partea interioara a benzii de recoltare
  • Sa deplaseze fasia de fanet de pe teren umed pe teren uscat
  • Sa combine fasiile de fanet impreuna astfel incat densitatea sa fie uniforma pentru capacitatea de recoltare a presei de balotare
  • Sa restranga fasia de fanet intr-o singura line suficient de ingusta pentru latimea masinii de balotat.

Imbinand cele mai noi tehnologii de productie si experienta celor 100 de ani de la infintare, Mecanica Ceahlau pune la dispozitia fermierilor cele mai bune utilaje agricole, create special pentru a face fata nevoilor agriculturii moderne. Greba SOLE 4 realizeza eficient si cu randament ridicat operatiile necesare obtinerii unui fanet de calitate cu un indice nutritiv superior.

Grebla SOLE 4 este un utilaj de tip purtat, are un necesar de putere cuprins intre 30 si 50 CP si o latime de lucru intre 2.2 si 2.6 metri. Pentru cele 4 rotoare prezente, greba SOLE 4 are un numar de 160 spite si o greutate totala de 170 kg, acest aspect fiind foarte important pentru ca permite manevrarea usoara a utilajului si economiseste carburant.

Aveti nevoie de mai multe detalii despre un anumit produs, vreti sa aflati avantajele acestuia? Atunci, Mecanica Ceahlau este solutia. Contactati-ne si reprezentantii nostri de vanzari va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie.