Produse performante în portofoliul Mecanica Ceahlău

Tractorul STEYR 6230 CVT, desemnat “Utilajul anului 2015”

STEYR 6230 CVT

Mecanica Ceahu este onorată să anunțe că unul dintre produsele de top din portofoliul său, tractorul STEYR 6230 CVT, a fost desemnat în Polonia, “Echipamentul agricol al anului 2015”.

Premiul a fost acordat de către un juriu specializat în inovație și tehnologie pentru piața agricolă și, de asemenea, în urma unei ample sesiuni de votare online organizată în premieră anul acesta, la care au participat fermierii din țara gazdă.

“Suntem onorați să punem la dispoziția fermierilor din România utilaje cu performanțe recunoscute internațional, alături de o serie importantă de produse în concept românesc, dezvoltate de către echipa Mecanica Ceahlău. Știm că rezultatele agricultorilor depind în mare măsură de calitatea echipamentelor pe care le folosesc si de aceea strategia de consolidare a portofoliului nostru se bazează pe cele două cuvinte-cheie de care este nevoie în acest moment: eficiență și optimizare”, menționează Laura Șerban, CEO Mecanica Ceahlău.

Tractorul STEYR 6230 CVT este un utilaj destinat agriculturii de înaltă precizie și are o reputație deosebită în ceea ce privește performanțele la toate categoriile evaluate: un puternic motor Ecotech, consum scăzut de combustibil și emisii reduse, excelență în ceea ce privește puterea la sol, inovație la capitolul transmisie continuă variabilă și un nivel deosebit de confort în timpul utilizării.

Gama Steyr este recent intrată în portofoliul producătorului român de utilaje agricole și este rezultatul dorinței companiei de a oferi cea mai performantă ofertă de echipamente fermierilor români.