MECANICA CEAHLAU – NOI LANSARI DE UTILAJE LA TARGUL AGRARIA 2022

Mecanica Ceahlau, producatorul roman cu cea mai puternica traditie de echipamente agricole de pe piata locala, da startul participarii la targurile 2022 cu Agraria, cea mai dinamica expozitie agricola din inima Transilvaniei.

Cu o experienta de peste 100 de ani si cu cel mai extins portofoliu de produse din istoria companiei, Mecanica Ceahlau este unul dintre cei mai importanti producatori de masini agricole din Romania si reprezinta alegerea optima pentru fermierii din toata tara cat si pentru cei de peste hotare. Astazi, produsele fabricii Mecanica Ceahlau sunt prezente atat in fermele din Romania dar si in tari precum Ungaria, Bulgaria, Moldova, Polonia, Italia si tari din Africa si Asia. Portofoliul companiei este adaptat permanent nevoilor fermierilor si cuprinde toata gama de utilaje necesara lucrarilor de prelucrare a terenului, semanat, intretinere culturi, irigat, transport cereale si se adreseaza tuturor categoriilor de ferme.

Astfel, pe parcursul celor patru zile de targ pe o suprafata de 500 mp, vizitatorii vor avea ocazia sa vada utilajele reprezentative din fiecare gama din portofoliul companiei precum si cele mai noi echipamente lansate anul acesta de companie si expuse in premiera in cadrul targului. Realizate 100% in concept romanesc in fabrica de la Piatra Neamt, noile utilaje beneficiaza de un raport inalt de eficiența in teren, intr-un buget optimizat.

Nu vor lipsi de asemenea plugul CERES cu 4 trupite, scarificatorul greu MAS 5, grapa cu discuri independente MAGNUM 4 si combinatorul SOLARIS 5, semanatorile pentru plante prasitoare SAFIR 6 si PHOENIX 6, precum si semanatorile pentru paioase DIAMANT 400 si SUL 24LM. Utilajele pentru intretinerea culturilor vor fi si ele prezente: prasitoarea CFM 7 TELUS, masina de erbicidat PRIMA 2000/18 si tamburul de irigat RUBIN 350.

Mecanica Ceahlau reprezinta alegerea potrivita pentru fermierii din toata tara si ofera solutii integrate de la piese de schimb si service in camp pana la consultanta in privinta obtinerea finantarii.

Alaturi de echipamentele proprii, produsele-partenere pe care Mecanica Ceahlau le distribuie pe piața din Romania sunt disponibile permanent in stocul companiei: tractoare STEYR, remorci, mașini de erbicidat Projet si incarcatoare frontale Stoll.

Informații suplimentare despre produsele din portofoliu sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, în showroom-urile companiei din Giarmata (Timis), Iernut (Mures), Piatra Neamt (Neamt) si Braila, in catalogul online precum și la partenerii nostri din toata țara.