Mecanica Ceahlău lansează prima serie de echipamente agricole din 2016

martie-02

Mecanica Ceahlău lansează prima serie de echipamente agricole din 2016

Mecanica Ceahlău, cel mai activ producător român de utilaje agricole, lansează în luna martie prima serie din 2016 de noi echipamente dezvoltate în concept propriu. Este vorba despre plugurile Optim 110, cu 3 și 4 trupițe, respectiv două noi modele de combinatoare Solaris, cu lățimea de lucru de 3 și 4 metri.

Variantele disponibile din 2015 au fost plugurile 140 cu 3, 4 și 5 trupițe, pentru gama OPTIM, respectiv combinatorul cu lățimea de lucru de 5 metri pentru gama SOLARIS. Prin dezvoltarea de noi produse, ne extindem permanent gama, pentru a putea pune la dispoziția fermierilor echipamente care să le acopere cât mai bine nevoile de lucru a terenului agricol.

Plugurile OPTIM

Gama de pluguri reversibile OPTIM, este concepută pentru a optimiza operațiunea de arat, permițând scăderea cu aproximativ 30% a costurilor de mentenanță a utilajelor și o perioadă mai lungă de amortizare a investiției, în condițiile unei eficiențe crescute în lucru. Caracteristicile principale ale acestor pluguri se referă la capacitatea lor de a menține o înaltă calitatea a solului și o încorporare eficientă a resturilor vegetale, cu foarte bună manevrabilitate și fiabilitate în teren.

Combinatoarele SOLARIS

Sunt destinate utilizării pentru pregătirea patului germinativ după arat sau după scarificat și au ca principal atribut posibilitatea de prelucrare a terenului printr-o singură trecere, datorită diversității operațiunilor de lucru înglobate în una singură.

Combinatoarele realizează o prelucrare în adâncime a terenului nu numai la suprafață, lăsând în urma sa un pat germinativ nivelat și pregătit pentru lucrările de însămânțare.

Vitezele mari de lucru de până la 15 km/h și productivitatea crescută contribuie la diminuarea timpului necesar pentru prelucrarea terenului precum și o mai bună organizare a lucrărilor agricole.

Pentru detalii și achizitie, vă invităm să contactați dealerii Mecanica Ceahlău din toată țara.