Mecanica Ceahlau a lansat cea mai performanta gama de semanatori din portofoliul sau

Mecanica Ceahlau a lansat in premiera, cu ocazia targului Indagra de la Romexpo, cea mai noua gama de semanatori de plante prasitoare si paioase. Noile echipamente se remarca prin performanta in teren, design de top, preturi super-competitive si vor fi disponibile pentru achizitie incepand cu luna decembrie a acestui an. De asemenea, vor putea si vizualizate in showroom-urile Mecanica Ceahlau din toata tara, precum si in showroom-urile partenerilor companiei.

Semanatorile pentru plante prasitoare se clasifica astfel:

Gama PERLA – cuprinde semanatoarea de plante prasitoare pe 6 randuri Perla 6, iar printre cele mai importante avantaje, mentionam: brazdare dublu disc cu diametrul de 370 mm, buncare de ingrasamant de capacitate mare (300 l), roti de copiere dotate cu razuitori, cutie de viteze in baie de ulei, transmisia la echipamentul de fertilizare direct de la roata de antrenare (cu roti de lant, pentru o schimbare rapida a vitezelor de semanat).

Gama SAFIR – Safir 6 si Safir 8, care se remarca prin: diametrul marit al brazdarelor de seminte (370 mm), buncare de ingrasamant din plastic, de capacitate mare (300 l), brazdare de ingrasaminte de 315 mm.

Gama PHOENIX – alcatuita de asemenea din 2 modele pe 6 si 8 randuri, ce se remarca prin: debit de seminte reglabil in 42 trepte centralizat din cutie de viteza de la 31.000 la 127.000 boabe la hectar, brazdare de seminte si ingrasaminte dublu disc.

Optional, gama de semanatori de prasitoare, poate fi echipata cu instalatie electronica pentru controlul semanatului si echipament pentru administrat ingrasamant microgranulat.

In afara semanatorilor de prasitoare, compania a mai lansat si o gama noua de semanatori de paioase – Gama DIAMANT. Noua gama este echipata cu brazdare dublu disc si distribuitori triplii de seminte, care ofera posibilitatea de a semana diverse seminte precum rapita, trifoi, lucerna, in, mei, mustar in doze foarte mici, de pana la 2 kg pe hectar. Aceste semanatori au de asemenea buncare de mare capacitate pentru seminte (940 l / 1260 l). Optional, pot fi prevazute cu gheare de acoperire sau lant de tasare, sistem tehnologic de tipul „2 randuri inchise” comandate din tractor sau sistem tehnologic de tipul „3 randuri inchise” comandate din tractor, cu fertilizare.

Semanatorile pentru paioase sunt disponibile in doua variante: SUP 300 DIAMANT, respectiv SUP 400 DIAMANT.

Echipamentele vor fi disponibile pentru achizitie incepand cu luna decembrie a acestui an, vor fi expuse in showroom-urile Mecanica Ceahlau din tara precum si in showroom-urile partenerilor companiei.