Mecanica Ceahlau aduce în Romania un nou brand: tractoarele agricole HARS

Mecanica Ceahlau lanseaza, din aceasta primavara, un nou brand-partener pe piața din Romania: HARS Traktor. Cu mai bine de 35 de ani de istorie si prezenta in 50 de tari din toata lumea, HARS Traktor aduce in portofoliul Mecanica Ceahlău o ofertă remarcabilă de tractoare, care se evidentiaza în mod special prin raportul deosebit calitate-preț.

Utilaje sunt destinate tuturor fermierilor care își doresc echipamente performante cu bugete optimizate.

Dupa ce portofoliul Mecanica Ceahlau a fost completat, in ultimii 3 ani, cu peste 20 modele de echipamente produse sub brand propriu – de la semănători, la pluguri și prășitori – compania a semnat, recent, un nou parteneriat internațional, care îi permite să își crească, astfel, oferta adresată fermelor mici și medii din România.

Noile tractoare HARS echipate cu motorul fiabil Perkins 4.4 l, cu puteri cuprinse intre 50 si 105 CP, cu sau fara cabina, au un preț accesibil și multiple accesorii incluse în oferta standard. Echiparea-standard include compresorul, frâna prenumatică, clima și contra-greutățile pe roțile din spate, ceea ce ii conferă o aderență foarte bună la lucrarile efectuate în câmp.

Odată cu prezența tractoarelor HARS în portofoliul Mecanica Ceahlău, compania se adresează în mod direct categoria de fermieri care are nevoie de acces la tractoare cu echipare completă, într-un buget mai redus de investiții.