Masini de erbicidat „marca” Mecanica Ceahlau

Anul 2020 a debutat pentru Mecanica Ceahlu si prin  introducerea in portofoliul de produse a unei noi marci proprii de masini de erbicidat

Noile echipamente sunt destinate administrarii erbicidelor si insecto– fungicidelor atat pentru culturile din camp cat si pentru cele din fermele vegetale sau horticole (inclusiv pentru cultura cartofului).

Avand capacitati cuprinse intre 600 si 3.500 litri, cu rampe actionate mecanic&hidraulic sau full hidraulic (avand latimi de lucru de la 12 la 24 metri), noile masini de erbicidat sunt produse in variantele “purtate” sau “tractate”

Clasificarea lor este urmatoarea:

Gama CLASIC – echipamente de erbicidat “purtate” avand capacitati de la 600 pana la 1.000 litri si rampe cu latimi de lucru cuprinse intre 12 si 24 m, actionate mecanic&hidraulic.

Gama PRIMA – echipamente de erbicidat “tractate” cu autonomie mare de lucru datorate rezervoarelor cu capacitati cuprinse intre 2.400 si 3.500 litri. Rampele acestora sunt actionate full hidraulic si au latimi de lucru cuprinse intre 18 si 24 metri.

Atomizoarele – echipamente destinate tratamentelor de erbicidare specifice din fermele de pomi fructiferi, vita de vie, fructe de padure,  etc. avand o capacitate de 2.000 litri si fiind echipate cu ventilator axial.

Echipamentele sunt disponibile pentru achizitie atat direct de la compania noastra cat si de partenerii/distribuitorii nostri.