Gama de remorci agricole Mecanica Ceahlau – echipamente necesare in curtea oricarui fermier

Gama de remorci agricole Mecanica Ceahlau – echipamente necesare in curtea oricarui fermier

Din dorinta de a pune la dispozitia fermierilor toata gama de echipamente agricole necesare, intr-un sistem integrat de achizitii, Mecanica Ceahlau ofera din 2017 o gama completa si diversificata de remorci agricole. Realizate in colaborare cu italienii de la Bellucci&Rossini, echipamentele indeplinesc cu real success necesarul cerintelor zilnice si sunt potrivite tuturor nevoilor agriculturii moderne.

Gama de remorci agricole este adaptata la nevoile individuale ale fermierului roman, fiind caracterizata prin fiabilitate, eficienta, intretinere usoara si un excelent raport calitate-pret.

Proiectate pentru transportul produselor agricole, precum cereale, porumb, cartofi, sfecla rosie, baloti de paie si multe altele, remorcile agricole din portofoliul Mecanica Ceahlau sunt compatibile pentru toate tipurile de tractoare si sunt clasificate in mai multe categorii:

  1. Remorci mono-ax cu rabatare spate mecanica sau hidraulica si capacitate de incarcare cuprinsa intre 2 si 8 tone.
  2. Remorci basculabile pe 3 parti cu 1, 2 sau 3 axe si capacitate de incarcare cuprinsa intre 4 si 20 tone. Pentru o sporirea capacitatii de incarcare si obtinerea unei productivitati ridicate, pe obloanele remorcilor se pot monta extensii.
  3. Remorci tandem cu capacitate de incarcare cuprinsa intre 10 si 18 tone.
  4. Remorci cu 2 axe si platforma fixa, avand capacitate de incarcare cuprinsa intre 3 si 14 tone.
  5. Remorci cu 1 si 2 axe pentru imprastiat gunoi de grajd cu suport vertical si capacitate de incarcare cuprinsa intre 3 si 20 tone.

Constructia remorcilor imbina cele mai noi tehnologii de fabricare, iar punctele de sudura sunt realizate calitativ si cu precizie marita. Rezultatul obtinut confera durabilitate in timp si sanse minime de aparitie a ruginii.

La toate categoriile de remorci, peretii laterali prezinta balamale realizate din otel rezistent la uzura, podeaua utilizata pentru platforma poate avea grosimea configurabila de de 3 sau 5 mm iar tipul de franare poate fi mecanica, pneumatica sau hidraulica.

Toate remorcile se pot accesoriza functie de nevoi, cu: scara, prelata, cutie cu scule, carlig de remorcare, roata de rezerva cu suport si aparatori de noroi.

Mecanica Ceahlau crede in construirea unei relatii reciproc avantajoase cu toti clientii, oferindu-le produse de calitate, servicii receptive si livrare rapida in cel mai scurt timp.

Daca sunteti in cautarea unei remorci Agricole de calitate, Mecanica Ceahlau are solutia perfecta. Disponibile direct din stoc in configuratie standard sau in cel mai scurt timp varianta configurata functie de nevoile fiecarui fermier.

Avantaj client Mecanica Ceahlau: transport gratuit, punere in functiune, interventie service în 48-72 ore. Pe langa acestea, clientii Mecanica Ceahlau au acces rapid la o selectie completa de piese de schimb pentru toata gama de remorci.

Indecis inca? Aveti nevoie de mai multe detalii despre un anumit produs, vreti sa aflati avantajele acestuia? Atunci, Mecanica Ceahlau este solutia. Contactati-ne si reprezentantii nostri de vanzari va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie.