Fermierii din Mureș au testat în teren echipamentele Mecanica Ceahlău

În cadrul unei noi sesiuni demo,

Fermierii din Mureș au testat în teren echipamentele Mecanica Ceahlău

1

La sfârșitul lunii iulie, fermierii din județul Mureș au fost invitați să participe la prima demonstrație în câmp organizată de Mecanica Ceahlău în această zonă a țării.

Desfășurat cu sprijinul partenerului Tehnosad Agricultura din Arad, evenimentul a avut loc la Saulia, pe o suprafață de 2 hectare, aparținând fermierul Dorel Istrate.

Pentru ca agricultorii să poată testa performanțele celor mai noi echipamente din portofoliul companiei, Mecanica Ceahlău a pus la dispoziția acestora mai multe utilaje de nouă generație:

– Plugul Optim cu 3+1 trupițe

– Combinatorul Solaris cu latimea de lucru de 5 metri, cu kitul de toamnă și kit-ul de primăvară

– Semănătoarea universală pe 48 de rânduri cu brăzdar dublu disc SUP 48DKL

– Grapa Magnum cu latimea de lucru de 4 metri.

La eveniment au fost expuse de asemenea combinatorul BS 300 și semănătoarea universala SUP 29DK.

Proba demonstrativă s-a desfășurat pe un teren argilos, specific zonei, iar fermierii prezenți la eveniment au apreciat în mod deosebit fiabilitatea echipamentelor testate și capacitatea acestora de a performa la un nivel foarte bun, chiar și în conditiile grele ale unui sol rezistent, unde este necesara o interventie rapida.

Demonstrația în camp de la Saulia, Mureș, este cea de a treia sesiune de teste organizată de producătorul român de utilaje agricole pentru fermierii din toată țara și va fi urmată de noi evenimente pe parcursul acestui sezon.