Fermierii buzoieni apreciază performanțele echipamentelor Mecanica Ceahlău

Demonstrațiile în teren continuă:

Fermierii buzoieni apreciază performanțele echipamentelor Mecanica Ceahlău

Copyright © www.fotopassion.ro

Județul Buzău a găzduit, recent, cea de a patra sesiune demonstrativă în câmp organizată de Mecanica Ceahlău, pentru testarea noilor echipamente din portofoliul companiei.

Evenimentul a fost organizat la Balta Alba, cu sprijinul Agrisem, unul dintre cei mai activi distribuitori ai producătorului român de utilaje agricole, și a avut loc pe un teren de doua hectare.

Fermierii prezenți la eveniment au apreciat performanțele noilor echipamente, testate pe parcursul mai multor ore de funcționare în teren și au început, de asemenea, discuțiile pentru achizitionarea de utilaje necesare în următorul sezon agricol.

Echipamentele testate în câmp la Balta Alba au fost:

– Plugul Optim cu 3+1 trupițe

– Grapa Magnum cu discuri independente si latime de lucru de 4 metri.

– Combinatorul Solaris cu latimea de lucru de 5 metri, cu kitul de toamnă și kit-ul de primăvară

– Semănătoarea universală pe 48 de rânduri cu brăzdar dublu disc SUP 48DKL

– Semănătoarea de înaltă precizie pneumo-mecanică SK 6DF

De asemenea, fermierii au avut ocazia să studieze în detaliu tractorul Steyr Kompakt 4105 și semănătoarea universală SUP 29DK, ambele utilaje expuse în cadrul evenimentului din Buzău.

Demonstrația de la Balta Alba este cel de al patrulea eveniment de testare de produs organizat de Mecanica Ceahlău în 2015. Seria a debutat în luna mai, în județul Ialomița, și a fost continuată de evenimente similare în județele Neamț, Mureș și Buzău.

Echipamentele testate în cadrul sesiunilor demo sunt utilaje românești, dezvoltate de către echipa Mecanica Ceahlău în ultimele 18 luni, după ce compania a început procesul de modernizare a portofoliului său de produse și a formulat o nouă strategie de consolidare a brandului și de apropiere de consumatori.