DEMO TOUR STEYR 2023

Mecanica Ceahlau & STEYR, partenerii tai de incredere!

Lansat in premiera in cadrul targului AgriPlanta si testat de fermierii prezenti in cadrul evenimentului organizat la Giurgiu, noul STEYR ABSOLUT CVT stabileste noi standarde in ceea ce priveste tractoarele agricole moderne. Indiferent daca sunteti sofer sau manager de flota, noul nostru model emblematic bifeaza toate cerintele pentru cele mai inalte standarde in ceea ce priveste productivitatea, confortul si reducerea costurilor cu ajutorul tehnologiei.

MADE IN AUSTRIA

De mai bine de 75 de ani, STEYR este sinonim cu inovatie, fiabilitate si stabilitate. Fabrica STEYR din St. Valentin, Austria, este una dintre cele mai moderne unitati de dezvoltare si productie pentru tractoare agricole, forestiere si municipale din intreaga lume.

ABSOLUT PREMIUM

Noul sistem de pornire si oprire fara cheie, cabina izolata ABSOLUT fonic cu un nivel foarte redus de zgomot (numai 66 dBA), sistemul audio, noua cotiera accesorizata cu toate beneficiile, display-ul si consola pe stalpul din partea dreapta, luneta spate cu inchidere / deschidere usoara, asigura un confort superior in noul birou de lucru din teren.

ABSOLUT PUTERNIC

Disponibile intr-o gama de modele de la 6200 la 6280, motorul inovator al noului ABSOLUT, FPT NEF de 6.7 l cu pana la 302 CP va ofera putere si productivitate maxima in teren. Pentru a furniza aceasta putere, turbocompresorul e-VGT ofera caracteristici excelente ale cuplului motorului pe o banda larga de pana la 1.300 rpm. Noile axe, mai mari si anvelopele spate de 2.05 m asigura tractiune excelenta fara compactarea solului.

PRODUCTIVITATE

Timpul pe camp poate fi optimizat datorita rezervorului de combustibil de 460 l, cu 15% mai mare decat cel din generatia anterioara. Pentru a nu te opri din lucru, am integrat, de asemenea, un rezervor optional pentru spalarea mainilor si o cutie de scule cu capac glisant pentru a permite accesul usor si a minimiza aglomeratia din cabina.

ABSOLUT EFICIENT

Datorita feedback-ului continuu din partea clientilor, noul STEYR ABSOLUT CVT vine cu un comportament de transmisie CVT modern si unic: conducere ECO, unul dintre butoanele numerice configurabile de pe multicontroler  poate fi folosit ca un meniu de salt rapid pentru setarile de transmisie, sensibilitatea transmisiei in deplasari, retrogradarea treptelor la momentul apasarii pedalei de acceleratie (Kickdown), oprire rapida, mod manual, deceleratie rapida, reducerea turatiei motorului la viteza mare (Pedal Speed Override).

S-COMFORT

Conceput special pentru a reduce oboseala operatorului in zilele lungi de lucru, noul sistem S-COMFORT sincronizeaza axa fata cu suspensia cabinei. Rezultatul este cea mai lina experienta de condus vreodata, atat in teren, cat si pe sosea.

EXCLUSIV STEYR

Design nou si modern al afisajului pe stalpul din dreapta

Kickdown

Functia Cruise Control pentru butoane configurabile

Portiera plina pe partea dreapta a tractorului

Aparatoare de noroi pentru puntea fata

Pentru mai multe detalii despre tractoarele STEYR, contactati reprezentantii de vanzari Mecanica Ceahlau din zona dvs.