Cultivatorul KRATOS 3, cel mai nou produs din portofoliul Mecanica Ceahlau

Mecanica Ceahlau lanseaza un nou produs sub propriul brand: cultivatorul KRATOS 3.

Conceput integral de echipa R&D si realizat in fabrica de la Piatra Neamt, cultivatorul este disponibil pe piata incepand cu aceasta toamna.

Cel mai nou utilaj Mecanica Ceahlau destinat pregatirii solului, modelul KRATOS 3 este echipat cu 3 randuri de brazdare masive, are o latime de lucru de 3 metri si lucreaza la o adancime intre 6-35 cm, realizand o patrundere excelenta in sol.

Utilajul dispune de tavalugi PACKER, care asigura un efect de maruntire si compactare de inalta calitate, iar viteza sa de lucru in teren ajunge la 12 km/h, cu un nivel de productivitate de pana la 2.6 ha/h.

KRATOS 3 este destinat lucrarilor de scarificare sau dezmiristire a solului pe intreaga suprafata de lucru, echipamentul permitand o amestecare intensiva si o adancime de lucru foarte buna.

Printre punctele forte ale utilajului se numara de asemenea capacitatea excelenta de incorporare in sol a resturilor vegetale, ceea ce permite agicultorilor o importanta economie de timp, prin inlocuirea cu succes a operatiunii de arat.

Echipamentul poate fi purtat de tractoare cu puteri cuprinse intre 150-200 CP, disponibile de asemenea in portofoliul de utilaje agricole Mecanica Ceahlau (tractoare Steyr).