Agritechnica 2015

1

În 2015, sub pavilion românesc,
Mecanica Ceahlău participă la cel mai mare târg de echipamente agricole din lume
Mecanica Ceahlau, cel mai activ producător român de utilaje agricole, participă în perioada 10-14 noiembrie, la Agritechnica 2015 – cel mai mare târg de echipamente agricole din lume, organizat la Hanovra.
Cu 95 ani de istorie în domeniul producției de echipamente destinate muncilor agricole, Mecanica Ceahlău este prezentă în premieră la un târg de asemenea amploare, participarea sa făcându-se în cadrul pavilionului oficial ocupat de către România la acest eveniment.
Prezența Mecanica Ceahlău la Agritechnica 2015 are loc după ce compania a parcurs, în ultimul an și jumătate, un amplu proces de modernizare a portofoliului de produse, respectiv a fluxului de lucru și modului de relaționare cu consumatorii.
Ca rezultat, Mecanica Ceahlau și-a consolidat poziția deținută pe piață, lansând o nouă generație de utilaje, realizate in concept 100% romanesc.
Toate echipamentele au la bază principiul eficienței, atât în ceea ce privește costurile, cât și din punct de vedere al rezultatelor obținute de către fermieri, răspund nevoilor unei agriculturi moderne și performante și sunt competitive la nivel local și internațional.