Toamna 2018: Power for you, de la Steyr si Mecanica Ceahlau

Primul Demo Tour Steyr din Europa de Est a sosit in Romania

CNH International, unul dintre cei mai importanti producatori de tractoare din lume, a organizat, in premiera in 2018, primul Demo Tour pentru testarea tractoarelor si tehnologiei brandului STEYR in mai multe țari din Europa de Est, in cadrul unui eveniment care isi propune sa devina tradiție.

Dupa Cehia, Ungaria, Serbia si Bulgaria, caravana itineranta Steyr s-a oprit, pe 31 octombrie, in Romania, județul Neamț, unde, in parteneriat cu Mecanica Ceahlau, a oferit agricultorilor romani acces direct la toata gama din portofoliul brandului STEYR.

Peste 40 de fermieri romani au avut, astfel, ocazia exclusiva de a experimenta in aceasta toamna la Ghigoiesti intreaga gama de tractoare Steyr si soluțiile agricole de precizie S-Tech.

 

Ce au testat fermierii romani

Toate tractoarele din gama Steyr – cate unul din fiecare categorie: Kompakt, Profi Classic, CVT, Multi. Toate tractoarele au lucrat in agregat cu utilaje Mecanica Ceahlau care fac parte din categoria echipamentelor de prelucrare a solului, dar si semanatori de paioase si prasitoare.

Ghidați de catre organizatorii evenimentului – echipa de reprezentanți a producatorului austriac CNH, respectiv a producatorului roman Mecanica Ceahlau – fermierii s-au urcat in tractoare pentru a le testa in teren eficiența, precizia, tehnologia, confortul.

O oportunitate excelenta de a experimenta in mod direct manevrabilitatea usoara, comenzile rapide si puterea de acțiune in teren a Steyr, astfel incat sa poata allege soluțiile tehnice de care au nevoie pentru a creste, in urmatoarele sezoane agricole, performanțele pe care le pot obține in teren.

 

Punctele forte ale echipamentelor Steyr

Fie ca este vorba despre terenuri arabile, pasuni, transport sau industrie, tractoarele STEYR, cu numeroasele lor inovații tehnice, ofera cele mai inalte standard de confort si operare, eficiența si performanța.

Tehnologia motorului ECOTECH si motoarele ecologice Hi-eSCR asigura o profitabilitate durabila, respectand stadiul IV de emisie conform normelor UE.

Multumim partenerului Steyr pentru facilitarea experienței, gazdei noastre din Romania precum si tuturor fermierilor prezenti la eveniment. Va asteptam alaturi de noi in 2019, la a doua ediție a Demo Tour-ului, unde puteți experimenta noile tehnologii si soluții Steyr!