Mecanica Ceahlau – premiera la demo in Giurgiu

Seria de demonstratii in camp cu utilajele marca Mecanica Ceahlau a ajuns in Giurgiu. Astfel, zilele trecute fermierii din zona au fost invitati sa participe la testarea si studierea celor mai noi produse din portofoliul companiei. Utilajele testate au fost cele pentru pregatirea terenului in vederea semanatului: plugul Optim 3 cu trupite fasii, grapa cu discuri independente si latimea  de lucru de 3 metri – Magnum 3, scarificatorul cu 5 ancore si latimea de lucru de 2.5 metri MAS 5 grapa grea GDG 421, testata atat in aratura cat si in miriste. Punctul culminant l-a reprezentat testarea celui mai nou produs Mecanica Ceahlau – combinatorul Solaris cu latimea de lucru de 6 metri. Acesta face parte din seria de combinatoare Solaris cu latimi de lucru ce variaza intre 3 si 6 metri, combinatoare lansate de companie incepand cu anul 2015 si foarte apreciate de fermieri.

La lucru in agregat cu utilajele Mecanica Ceahlau au fost tractoarele Steyr din clasa Kompakt, Profi Classic si CVT, tractoare care fac parte atat din stocul companiei cat si tractoare achizitionate de fermieri care au dorit sa le prezinte la lucru in cadrul evenimentului.

In afara utilajelor care au participat la lucru in teren, fermierii au avut ocazia sa studieze: semanatoarea de paioase pe 29 randuri si brazdar dublu disc SUP 29DK Diva, echipata cu scara si podet si cu un nou distribuitor de seminte, remorca de 10 tone – cel mai nou produs din portofoliul companiei, precum si masina de erbicidat tractata din gama Projet, cu latimea de lucru de 18 metri si capacitate de 2700 litri LORD 2700 BDL, care de altfel are si un pret special in aceasta perioada.

Multumim tuturor celor prezenti si va asteptam alaturi de noi la evenimentele viitoare!