MECANICA CEAHLAU – NOI UTILAJE LA AGRIPLANTA – ROMAGROTEC 2022

Mecanica Ceahlau compania romaneasca cu cea mai puternica traditie in productia echipamentelor agricole de pe piata locala participa in perioada 02-05 iunie la targul AgriPlanta-RomAgroTec 2022, eveniment care se desfasoara langa localitatea Fundulea, judetul Calarasi.

Dupa succesul lansarii celor mai noi utilaje din portofoliul companiei la Targul Agraria la inceputul lunii mai, participarea Mecanica Ceahlaula la expozitia AgriPlanta-RomAgroTec 2022 este marcata de expunerea echipamentelor agricole reprezentative pentru fiecare gama din portofoliul companiei, precum si de cele mai noi echipamente: cositori, greble, prese de baloti si infoliatorul de baloti. Realizate 100% in concept romanesc, in fabrica de la Piatra Neamt, noile utilaje beneficiaza de un raport calitate pret competitiv.

Cositorile cu disc VELA 200 si VELA 240 sunt concepute pentru a fi utilizate pentru recoltarea plantelor furajere: trifoi, mazariche, lucerna etc. sau alte culturi care pot fi folosite ca hrana pentru animale. Modelele cu 5 si 6 discuri sunt echipate cu bara de taiere cu design modern si cutite durabile, sunt usor de utilizat si intretinut iar parametrii precum inaltimea de taiere reglabila si uniformitatea acesteia efectueaza operatia de cosire rapid si eficient.

Cositoarea VELA 225C este destinata recoltarii plantelor furajere, fiind echipata cu conditioner pentru o uscare cat mai rapida si uniforma a plantelor, fara pierderi de calitate si cantitate.

Grebla cu rotor dublu SPIDER 720 pentru adunat fanul cu depunere centralizata, reprezinta solutia perfecta pentru orice fermier care vizeaza cresterea performantei de greblat indiferent de dimensiunea fermei sau forma terenului. Este un utilaj versatil cu sistem flexibil de reglaj continuu al latimii si inaltimii de lucru obtinand un randament maxim indiferent de conditiile de lucru Prezinta un cadru robust, roti de transport viratoare si dotat cu instalatie de semnalizare gheare ramforsate si rotoare exterioare rabatabile pentru pozitia de transport.

Infoliatorul de balotii PAVO 140 va garanteaza o experienta de inalta performanta si o productivitate crescuta datorita sistemului cu cilindru rotativ de tonaj mare si a vitezei de infoliere. Este echipat cu sistem automatizat de taiere a foliei de plastic la terminarea procesului de ambalare iar sistemul de comanda din cabina tractorului usureaza munca operatorului

Presa pentru baloti rotunzi VEGA R1240 dispune de pick-up reglabil hidraulic pe inaltime cu distanta optima intre gheare pentru preluarea fara probleme a materialului scurt si bara de sustinere pentru eliberarea in siguranta a balotilor. Rotile de sprijin sunt pozitionate astfel incat sa se afle la acelasi nivel cu ghearele pentru a asigura preluarea materialului chiar si in cele mai dificile conditii.

Presa pentru baloti paralelipipedici VEGA P555 permite producerea de baloti paralelipipedici, pentru o stocare si o manevrabilitate usoara. Utilajul VEGA P555 este dotat cu volanta, contragreutate si berbece montate pe role pentru robustete si rezultate de exceptie. Arborele este conectat direct la transmisie, iar rotile duble de sustinere ofera o protectie chiar si in cele mai dure terenuri. Acest utilaj beneficiaza de un sistem de prindere fiabil, lateral care este conceput special pentru o balotare uniforma.

Pe langa noile echipamente lansate anul acesta, nu vor lipsi nici tractoarele STEYR, partenerul companiei inca din anul 2015.