Mecanica Ceahlau, la AgriPlanta 2016 – echipamente de noua generatie

agrilpanta

Cel mai activ producator de utilaje agricole din Romania, a atras atentia publicului prezent recent la targul AgriPlanta de la Fundulea, expunand noua serie de echipamente realizate în concept propriu si produse la fabrica din Piatra Neamt. Utilajele au dotari tehnice care asigura noi functionalitati si permit îmbunatatirea rezultatelor obtinute în teren pe parcursul tuturor tipurilor de lucrari agricole.

În premiera pentru fermierii din zona de Sud-Est a tarii, Mecanica Ceahlau a expus, cea mai noua generatie de echipamente disponibila pe piata în 2016: Grapa cu discuri independente si latime de lucru de 4 m – Magnum 4; Combinatorul cu latimea de lucru de 4 m – Solaris 4, respectiv Plugul usor cu 4 trupite Optim 110/4, toate lansate anul acesta. Pavilionul Mecanica Ceahlau a gazduit si o serie de echipamente din gama conceputa în 2015, foarte bine primite de catre fermieri: Prasitoarea CFM 7; Semanatoarea pe 6 randuri pentru plante prasitoare cu brazdar dublu disc SPM 6DF si Semanatoarea pe 29 randuri pentru paioase cu brazdar dublu disc SUP 29DKTM, cu dotari suplimentare.

Multumim tuturor celor care si-au manifestat interesul pentru utilajele noastre si celor care ne-au vizitat standul in perioada 19 – 22 mai.