Mecanica Ceahlau implementeaza masurile anti COVID-19

Companiile din intreaga lume au inceput sa ia masuri de protectie pentru a preveni cat mai mult posibil raspandirea virusului COVID-19.

Astfel, in cadrul societatii Mecanica Ceahlau, s-au luat de asemenea toate masurile de protectie necesare pentru a oferi un mediu de lucru sigur pentru toti angajatii, dar in acelasi timp sa continuam livrarea serviciilor si produselor noastre la acelasi standard catre toti clientii si partenerii nostri.

Cum am ales sa procedam noi:

  1. Ne asiguram in permanenta ca echipele noastre isi iau toate masurile de siguranta necesare pentru a nu contacta virusul. Astfel activitatea acestora sa va putea desfasura in continuare in conditii normale, fara a pune in pericol in nici un fel sanatatea dumneavoastra.
  2. Ne-am marit echipa de vanzari si service, astfel incat sa raspundem cat mai rapid tuturor solicitarilor venite din partea dvs. Ambele echipe vor fi disponibile ca pana acum pentru orice fel de interventie sau consiliere in ceea ce priveste utilajele din portofoliul companiei, modalitatile de achizitie, detalii tehnice, etc.
  3. Indiferent de modalitatea in care ne desfasuram activitatea (de acasa sau de la birou), angajatii nostri au acces la toate instrumentele necesare desfasurarii activitatii de lucru, asigurand acelasi standard de calitate ca pana acum.
  4. Am suplimentat canalele de comunicare interna, iar comunicarea cu dvs. constituie o prioritate maxima, astfel incat sa puteti ramane concentrati pe provocarile pe care le intampinati in activitatea proprie.

Desi va fi o perioada grea si suntem constienti de asta, echipa Mecanica Ceahlau este alaturi de dvs. si poate raspunde in timp real tuturor solicitarilor primite.

Multa sanatate!

Echipa Mecanica Cehlau