MECANICA CEAHLAU – DEALER CERTIFICAT STEYR

„Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta”

Mecanica Ceahlau demonstreaza inca odata capacitatea de a fi in top, an dupa an. Perseverenta, profesionalismul, profesionalismul echipei si motivatia sunt atuurile care stau la baza rezultatelor exceptionale si mentinerea statutului de DEALER CERTIFICAT STEYR demonstreaza acest lucru.

Premium Partner Program este un element cheie al planului de dezvoltare strategica STEYR, program dezvoltat intern de partenerul nostru CNH Industrial (producator de top la nivel mondial in in domeniul tractoarelor agricole), care are ca scop imbunatatirea nivelului de performanta al companiei, sprijinirea si dezvoltarea capacitatii de indeplinire si crestere a tuturor operatiunilor agricole moderne. Astfel, in cadrul programului compania Mecanica Ceahlau a dezvoltat constant proceduri de lucru imbunatatite pe toate cele 3 domenii de activitate relevante in operatiunile zilnice cu clientii: vanzari, service si piese de schimb, obtinand pe baza rezultatelor statutul oficial de DEALER CERTIFICAT STEYR.

Ca partener oficial si dealer STEYR dorim sa crestem continuu calitatea serviciilor oferite pentru a ne sprijini clientii in toate operatiunile agricole. Obtinerea acestui titlu, ne permite sa oferim servicii la nivel european pentru toti clientii nostri. Pentru Mecanica Ceahlau, Certificarea STEYR inseamna recunoastere oficiala si rasplatirea tuturor eforturilor depuse de companie in toata aceasta perioada. Compania Mecanica Ceahlau se remarca prin profesionalism, incredere si servicii de calitate, la nivel national.

Echipele noastre de vanzari, service si piese de schimb beneficiaza de traininguri de cea mai inalta calitate, concepute pentru a dezvolta si valorifica cunostintele despre produse, abilitatile manageriale si cunostintele tehnice si sunt realizate direct de reprezentantii STEYR din Austria.

Mentinem constant un stoc aprovizionat de utilaje agricole si tractoare pentru toate categoriile de puteri, piese de schimb si consumabile pentru mentenanta.

Gama de tractoare STEYR disponibila in stocul companiei poate fi vizionata in oricare din cele 5 showroom-uri Mecanica Ceahlau din tara: Piatra Neamt (Neamt), Iernut (Mures), Braila, Giarmata (Timis) si Lilieci (Ialomita).