Gama de cositori ATRIA – Echipamente necesare in curtea oricarui fermier

Imbinand cele mai noi tehnologii de productie si experienta celor 100 de ani de la infintare, Mecanica Ceahlau pune la dispozitia fermierilor cele mai bune utilaje agricole, create special pentru a face fata nevoilor agriculturii moderne. Pentru un randament foarte bun al fanetelor recoltate, Mecanica Ceahlau a dezvoltat gama de cositori ATRIA. Disponibile in 2 variante, Atria 165 si Atria 195, cositorile cu tambur realizate de companie sunt destinate cosirii plantelor furajere de pe terenurile cu flora spontana usor denivelate cat si de pe terenurile cu ierburi cultivate, in vederea obtinerii de nutreturi uscate (fan), pe pajisti sau campii fara pietris. Ele realizeaza taierea plantelor la diferite inaltimi in functie de cultura si depunerea acestora sub forma de brazda continua in vederea uscarii.

Cositoarea Atria este un utilaj de tip purtat, compact, robust si caracterizat printr-o structura usoara care poate fi montata cu usurinta pe diferite tipuri de tractoare, chiar si pe modele mai vechi, cu un necesar minim de 45 CP. Este protejata cu un sistem de siguranta care, in momentul coliziunii cu un obstacol, aluneca, iar cositoarea este deplasata inapoi minimizand astfel posibilele efecte ale impactului.

La fel ca toate produsele companiei, nu exista compromisuri atunci cand vine vorba de realizarea unui utilaj capabil sa faca fata conditiilor vitrege din camp. Cositoarea prezinta 2 tamburi cu o turatie de 1920 rotatii pe minut, 6 sau 8 cutite de taiere cu o lungime de 108 mm si o latime de 47 mm. Deoarece discurile sunt foarte aproape de sol, acestea taie mai scurt facilitand uscarea mai rapida a fanetului astfel incat greblarea si balotarea se realizeaza mai usor. Astfel, rezultatul procesului de cosire a fanetului este imbunatatit obtinandu-se o recolta bogata cu un indice nutritiv superior.

Viteza de lucru este de 8 km/h cu o lungime totala in lucru de 1000/3000 mm si greutate cuprinsa intre 380 si 430 kg. Cositoarea este echipata cu husa de protectie PVC rezistenta iar functionare ei este silentioasa.

Aveti nevoie de mai multe detalii despre un anumit produs, vreti sa aflati avantajele acestuia? Atunci, Mecanica Ceahlau este solutia. Contactati-ne si reprezentantii nostri de vânzari va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie.